De beste (gratis) Iphone vacature apps

Vroeger vonden mensen werk door vacature in kranten door te bladen, tegenwoordig gebeurd dit meestal online. Er zijn verschillende websites die een vacaturebank aanbieden, veel van deze websites hebben zelfs een eigen app voor op de Iphone. Het is nu dus mogelijk om overal op je smartphone vacatures te zoeken, bijvoorbeeld als je ergens aan het wachten bent of als je in de trein zit. We hebben alle (gratis) vacature apps getest die we in de itunes appstore konden vinden.

JobPatrol
We zijn begonnen met de applicatie JobPatrol. Deze applicatie is ook meteen een van de mindere want er is lastig mee te werken. De zoekresultaten zijn erg onoverzichtelijk en daarbij komt dat als je op verschillende dingen zoekt je vaak dezelfde resultaten te zien krijgt.
Klik hier om naar JobPatrol in de Itunes store te gaan

Randstad-NL
Dit is een applicatie van het uitzendbureau Randstad. Deze app is makkelijk mee te werken, daarbij komt dat Randstad een groot aantal vacatures heeft. De app kan je eigen locatie bepalen zodat je binnen een bepaalde straal naar vacatures kunt zoeken. De zoekresultaten worden netjes en overzichtelijk getoond.
Klik hier om naar de Randstad-NL app in de Itunes store te gaan

Tempo-Team
De vacature app van tempo-team(I-bridge b.v.). Deze app lijkt betreft overzichtelijkheid veel op Randstad-NL. Daarbij is er de handige functie op vacatures op te slaan zodat je na een tijdje vacatures zoeken de voor jou meest interessante vacatures op een rijtje hebt.
Klik hier om naar de Tempo team app in de Itunes store te gaan

Shake Your Job
Ook deze applicatie krijgt van ons geen voldoende. Hij slaat telkens vast en daarbij komt dat ze niet erg veel vacatures in hun systeem hebben. Alsof dat nog niet genoeg is zul je eerst een profiel moeten aanmaken om de vacatures te kunnen bekijk. Dit kan enkel via de (mobiele) website.

Intermediair
De vacature applicatie van intermediair. Dit is een goede applicatie die niet alleen vacatures toont zoals de rest van de applicaties maar ook nog eens artikelen bevat over dingen als solliciteren en het op correcte wijze maken van je cv.
Klik hier om naar de Intermediair app in de Itunes store te gaan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 15 =