De categorie discussie zorgt voor kansen

Recent heeft Foobie de categorie ‘discussie’ gelanceerd om artikelen in te publiceren. Het doel van artikelen binnen deze categorie is om een discussie op gang te brengen. Een enorme kans voor mensen die een zakcentje met hun artikelen bij proberen te verdienen. In dit artikel zal ik niet alleen uitleggen waarom deze categorie zoveel beter is dan anderen maar ook hoe deze kans optimaal benut kan worden.

 

Gratis content

Om meteen met de deur in huis te vallen heb ik in deze titel het grote voordeel al verklapt: ‘gratis content’. Door een discussie in gang te zetten zullen andere Foobie gebruikers onder jouw artikel gaan discusseren.

discussie

Buiten dat dit ontzettend leuk is zijn de reacties onder jouw artikel ook tekst, en Google zal deze dus gewoon zien als onderdeel van je pagina. Dit betekent dat als je al een aardig lang discussie artikel geplaatst hebt (Met tussenkopjes, plaatjes en eventueel een filmpje) deze best hoog in Google zal komen, tel daarbij de reacties op en je hebt eigenlijk een super lang artikel! Daarbij komt tenslotte nog dat Google ook ziet als er regelmatig nieuwe reacties worden geplaatst, Google zal je belonen als je regelmatig nieuwe content toevoegt (In dit geval doen de mede Foobie gebruikers het voor je).

 

Win-win situatie

Ik durf nu al te voorspellen dat in de loop van de tijd de discussie categorie de grootste op Foobie gaat worden. Foobie gebruikers zullen zich specifiek op deze categorie gaan richten en daarbij zich ook in discussies bij de artikelen van andere gebruikers gaan mengen. Dit zal er op den duur voor zorgen dat de gebruikers elkaars artikelen zullen verbeteren d.m.v. reacties, een win-win situatie voor alle Foobie auteurs. Deze categorie zal niet alleen de beste plek worden om je artikelen te plaatsen maar ook een plek worden waar Foobie gebruikers graag rondhangen in hun vrije tijd.

niet solo maar samen

 

Een obstakel

Natuurlijk is deze voorspelling helemaal geen garantie voor de toekomst, het blijft tenslotte een voorspelling. Een negatief scenario kan namelijk zijn dat gebruikers er wel artikelen plaatsen maar dat zei zich niet geroepen voelen zich in discussies bij andermans artikelen te mengen.

 

Samenwerking geeft het beste resultaatsamen

Ik ben positief ingesteld als het op mijn medemens aankomt en ik hoop dan ook dat we de win-win situatie kunnen creëren waarbij alle gebruikers van de categorie discussie kunnen profiteren.

 

 

 

 

De categorie is er, het succes ervan ligt nu in de handen van de Foobie gebruikers!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

16 − acht =