Op het internet vind je tegenwoordig van alles over thuiswerk, van het meeste thuiswerk dat je vindt weet je niet precies wat je ervan moet denken. Op Digitale Bijbaan hopen wij mensen wat inzicht te geven in de mogelijkheden die het internet met zich mee heeft gebracht. We richten ons op deze website voornamelijk op het geld verdienen op het internet. We proberen echter zo breed mogelijk te zijn.

De inhoud op deze website is vrijwel geheel gebaseerd op de meningen en ervaringen van anderen. Onze bloggers houden zich dagelijks bezig met de mogelijkheden op het internet en we nodigen mensen graag uit om een recensie naar ons op te sturen. We publiceren je recensie alleen als het aan een aantal voorwaarden voldoet. Let er bij het lezen van een recensie of blog op dat de artikelen op deze website af en toe zijn gebaseerd op de meningen van anderen en minder objectief kunnen zijn dan andere artikelen op deze website.

 

Thuiswerk

Digitale Bijbaan

 

Buiten recensies publiceren we ook artikelen over thuiswerk in het algemeen. Hierbij zien wij thuiswerk als een heel breed begrip en niet alleen door de ogen van mensen die thuiswerk zoeken, maar ook mensen die hun baas willen overtuigen om medewerkers vanuit huis te laten werken of zelfs door de ogen van de werkgever zelf.

Eigen Website

Mensen die vanuit huis voor zichzelf willen beginnen door het maken van een eigen website krijgen ook genoeg informatie op deze website. Hierbij zijn er artikelen te vinden in welke situaties het handig is om een eigen website te beginnen, welke systemen er gebruikt moeten worden (hangt vaak af van de kennis die je al beschikt) en hoe je je website hoger in zoekmachine’s als Google krijgt. Er wordt onder andere ingegaan op WordPress, bijv. welke plugins het beste zijn voor de zoekmachineoptimalisatie. Verder is een eigen website lang niet voor iedereen een optie omdat er veel technische kennis bij komt kijken, deze mensen hebben nog meer dan genoeg opties zoals het schrijven van artikelen voor andere websites in ruil voor inkomsten. Wij geven ook advies omtrend het vinden van hosting.

 

 Social Media

Social media is natuurlijk helemaal van nu en daarom publiceren we sinds kort ook artikelen welke betrekking hebben tot de verschillende social media. Zo kun je al informatie vinden als je Facebook likes wilt kopen en hebben we een zelfde soort informatief artikel geschreven over het kopen van Twitter volgers. Er staan ook artikelen op de planning over hoe je volgers, likes, etc. kan werven op een natuurlijke manier (zonder hiervoor te hoeven betalen).

Solliciteren

Lange tijd ging DigitaleBijbaan.nl enkel over thuiswerk, maar met het groeien van de bezoekersaantallen hebben we enkele vragenlijsten rondgestuurd en wat bleek? Een groot deel van de bezoekers zoekt thuiswerk en is tegelijkertijd bezig met het zoeken van een nieuwe baan, dit heeft ons doen besluiten een categorie te maken speciaal voor de mensen die aan het solliciteren zijn. In deze categorie zijn o.a. sollicitatietips te vinden en handige tips voor het vinden van een nieuwe baan.

 

Overige onderwerpen

Je zult op deze site veel blog artikelen tegenkomen. Je zult zien dat wij met onze blogs een breed aantal onderwerpen behandelen, van hoe je moet solliciteren tot het runnen van je eigen website. Ons doel is om bepaalde onderwerpen toegankelijker te maken voor beginners door goede ‘stap voor stap’ uitleg te geven. Ben je de beginfase al voorbij? Geen zorgen, we zullen ook voor gevorderden schrijven. Heb je nog specifieke onderwerpen waar je meer uitleg over wilt laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om erover te schrijven (mits de benodigde kennis in huis is).

 

Ervaringen

Als je een recensie wilt schrijven over een thuiswerk website of een website dat thuiswerk in de aanbieding heeft dan kan je die naar ons opsturen op info(@)digitalebijbaan.nl Als de recensie aan een aantal voor de hand liggende eisen voldoet publiceren wij hem in deze categorie. Laat bij het opsturen van je recensie even weten of je ook wilt dat wij jouw naam vermelden. Dit kan ook een ervaring zijn die jij hebt gehad met een uitzendbureau of een manier van werken. We zijn hard op zoek naar nieuwe ervaringen met werken en recensies van thuiswerk websites.

Lijkt het jou nou leuk om ook te schrijven op deze website? Stuur ons even een mailtje op info(@)digitalebijbaan.nl en misschien hebben we wat aan elkaar!