Facebook likes kopen

Tegenwoordig heeft elk bedrijf, product of dienst wel een Facebook pagina waarbij er geprobeerd wordt zoveel mogelijk likes binnen te harken. Echter doordat dit veel tijd en moeite vergt is de trend momenteel dat veel bedrijven eenmaal een bedrag neerleggen om honderden, duizenden of tienduizenden Facebook likes voor hun pagina te kopen. Daarbij is het tegenwoordig zo goedkoop om likes te kopen dat als je hier niet aan mee doet je een enorme achterstond op je concurrentie hebt.

Waarom likes kopen?

Professioneler

Zeg nou zelf, als je aan het twijfelen bent tussen 2 bedrijven dan ga je toch altijd voor het bedrijf met de meeste likes? Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen de betrouwbaarheid van websites, bedrijven en diensten bepalen aan de hand van de hoeveelheid likes die de pagina heeft. Buiten dat het professioneler lijkt geven likes vertrouwen waardoor bezoekers eerder overgaan tot de aankoop van uw product.

Veel likes zet aan tot liken

Meestal als je likes koopt is dit een grote hoeveelheid, het voordeel van zo’n grote hoeveelheid likes hebben is dat nieuwe bezoekers van je pagina eerder geneigd zijn om je pagina te liken. Hierdoor betaal je dus eigenlijk een bedrag voor een aantal likes maar krijg je er de maanden daarna nogsteeds likes bij.

Groter bereik

Of je likes koopt of niet, veel mensen die je geliked hebben betekend dat je een groter bereik hebt als je een product of dienst wilt promoten.

Ook Google ziet de likes

Natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is dat een pagina met veel likes een ‘hogere waarde’ in Google heeft en hierdoor de kans groter is dat deze hoger in de zoekmachine te vinden zal zijn.

Likes kopen of ruilen

Waar moet ik op letten bij het kopen van Facebook likes?

Belangrijk om op te letten is onder andere of de aanbieder waarvan je Likes wilt kopen wel betrouwbaar is, zoek recensies op over de aanbieder om te zien wat de ervaring van andere mensen hiervan zijn. Kun je geen recensies vinden dan kun je maar beter niet de likes daar kopen en op zoek gaan naar een grotere aanbieder.

Daarbij is het ook nog belangrijk dat de aanbieder likes geeft wel van echte Facebook accounts afkomstig zijn, Google zal het namelijk zien als de likes van neppe accounts afkomstig zijn waardoor je pagina juist lager te vinden zal zijn in de zoekmachine. De meeste aanbieders zetten erbij dat de likes die ze aanbieden van echte accounts afkomstig zijn.

Welke aanbieder van Facebook Likes is betrouwbaar?

Dit stuk is geupdate op 6-8-2015

Facebook is helaas een campagne tegen neppe likes begonnen, uit testen blijkt dat meer dan 75% van de gekochte likes weggehaald worden door Facebook in de eerste 4 weken na de aanschaf. Dit kan grotendeels voorkomen worden door betere kwaliteit likes te kopen, van echte accounts en ook nog eens uit dezelfde taal als uw pagina. Ga dus geen Chinese of Franse likes kopen voor een Nederlandse Facebook pagina. Wanneer je wel likes uit hetzelfde land koopt van echte likes blijkt uit onze tests dat minder dan 15% door Facebook wordt weggehaald

 

13 Comments

 1. Jochem
 2. GerardvE
 3. Jan schievink
 4. J.J. Hemerink
 5. Kees W.
 6. Jeroen
 7. Andre
 8. anoniempje
 9. DigitaleBijbaan
 10. Elise van S
  • Digitalebijbaan
 11. Arno
 12. Maity

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 3 =