Het een en ander over thuiswerk

Er komen in Nederland ook steeds meer van die afschuwelijke websites bij met een groot Amerikaans uiterlijk en een grote video waar je ze lekker maken en heel langzaam naar een prijs toe praten.

Ben jij het niet zat om te werken?

Zou jij niet liever op het strand liggen niks doen en 5,111 euro per maand verdienen?

Je eigen baas ontslaan?

Wij hebben de ultieme formule bedacht om helemaal automatisch geld te verdienen en je hoeft er niks voor te doen! Normaal verkopen mensen dit soort belangrijke informatie voor duizenden euros maar wij geven het weg voor slechts 47 euro! 47 euro eindigt namelijk met een 7 en uit een onderzoek is gebleken dat bij bedragen met een 7 aan het einde mensen eerder een aankoop doen.

Natuurlijk zijn deze mensen niet allemaal oplichters. Waarschijnlijk zijn het mensen die best wat tijd hebben gestopt in het verzamelen van allemaal informatie over geld verdienen op het internet. Heel veel van die informatie kan best nuttig zijn en het idee is hartstikke goed. Ik moet helaas zeggen dat het me irriteert wat een loserpraktijken je alleen tegen komt. Veel mensen zitten na het lezen van een dergelijk pakket met een gevoel van ‘Oke, en nu?’. Ze raken vast in het nemen van de eerste beslissingen omdat ze vaak nog niet weten hoe ze al die informatie in de praktijk kunnen toepassen. “Ik heb een beetje geleerd over artikel marketing en SEO, maar wat kan ik daar nu mee?”

Je wordt nergens door begeleid en als je die mensen probeert te bereiken dan zullen ze je alleen maar blijven vertellen dat je precies moet doen wat er in het product staat. Als het niet lukt dan doe je het niet goed en dan moet je het opnieuw proberen. Verder dan dat kom je niet. Neem dat  van mij aan. Je krijgt dan een beetje dat scenario van al die mensen die zoiets hadden van “Oke, ik heb een luondo webwinkel en nu? Ik verkoop niks.” en dan vervolgens voor een bedrag dat eindt op een 7 zouden leren wat een succes ze wel niet kunnen worden dankzij wat Eelco de Boer jou gaat leren.  Het zou mij verbazen als daar 10 grote goed verkopende webwinkels draaien. Wat ook echt heel belangrijk is om aan te denken is dat alle informatie die in dat soort pakketten staat ook gewoon op het internet te vinden is. Die mensen hebben dat zelf op het internet gevonden of in een ander soortgelijk product gelezen. Die mensen die jou die informatie willen verkopen zijn geen briljante marketing specialisten die jou voor 47 euro al hun geheimen gaan verkopen. Je hoeft alleen maar naar het gezicht van die mensen te kijken om dat te concluderen. Zij hebben die informatie natuurlijk wel voor jou verzameld en op een uitgebreide manier uitgelegd. Daar is tijd ingestopt en de informatie die zij verkopen kan inderdaad als nuttig worden beschouwd.

mens

Als je gaat zoeken op het internet naar die informatie die je kan kopen dan kan het best zijn dat je in je uppie wat langer bezig bent. Het leerproces is alleen (voor sommigen) 100 keer leuker. Je hebt interactie met mensen die ook graag iets op het internet willen doen. Moeders met jonge kinderen, briliante zoons op zolderkamers, opa met een hobby… heel veel mensen zouden wel iets vanuit huis kunnen doen. Je ziet andere mensen vragen stellen op een forum waar vervolgens meerdere mensen op antwoorden. Het kan zelfs betekenen dat je juist sneller door alle stof heen vliegt omdat je bepaalde dingen snel oppikt.  “Sommige mensen kunnen heel snel leren door alleen maar snel te Googlen naar alles.” Op deze website publiceren wij onder andere de informatie die te vinden is in het soort ebooks dat je kan kopen. Blijf op de hoogte want zelf zal ik enorm veel blijven schrijven over alle hoeken en gaten van het artikelen schrijven.

Als je een klein beetje handig bent met de computer dan zou je kunnen gaan zoeken naar manieren om geld te verdienen met je eigen website. Als je nog nooit een website hebt gemaakt maar de weg wel weet op een computer met internet dan kan je waarschijnlijk gemakkelijk leren hoe je een website op het internet zet. Je moet daarvoor webhosting hebben en daar iets naar uploaden.

stijlvol

Mensen met een eigen website zijn vaak mensen die iets verkopen in een webwinkel. Je kan iets in een webwinkel verkopen dat je zelf importeert of je zoekt wat leuke campagnes bij elkaar om een mooie niche website te starten. Een minstens zo groot aantal begint een eigen website met artikelen. (een blog) Een blog is een website met artikelen, een soort van krant en heeft vaak een wat persoonlijke uitstraling. Het is vaak in de ik vorm geschreven en er worden persoonlijke meningen geuit van de auteur. Toch zijn er ook heel veel ‘zakelijke’ blogs waar geen ruimte is voor persoonlijke dingen. Denk bijvoorbeeld aan een website met allemaal artikelen over hoe je computerproblemen moet oplossen. Bij een blog kan je eerder denken aan iemand die make up tips geeft, eigen kralenkettingen maakt / verkoopt, tips geeft over het omgaan met een puppy of uitleg over ingewikkelde computerscripts. Johan en nog wat mensen zullen de komende tijd wat meer artikelen gaan schrijven die gaan over het maken van een eigen website, kom vooral binnenkort nog eens terug! Toch hebben veel mensen geen zin om een eigen website te beginnen of hebben de tijd niet om zich daar in te verdiepen. Reality check, als jij geld wilt gaan verdienen op het internet dan mag je alvast aannemen dat je daar een behoorlijke hoeveelheid tijd in moet gaan stoppen. Je moet het ook leuk vinden om er tijd in te stoppen, als je snel geld wilt verdienen dan wordt het niks. Gelukkig hoef je niet perse een eigen website te beginnen als dat niks voor jou is.

Er zijn heel veel mensen die best goede artikelen kunnen schrijven maar niet geschikt zijn om zomaar een eigen website te beginnen. Niet iedereen is zo handig met computers. Gelukkig zijn er diverse artikelenwebsites waar je dingen kan publiceren. Een artikelenwebsite is eigenlijk net als wikipedia. Je maakt een account aan en gaat artikelen schrijven over een onderwerp wat je zelf mag kiezen. Je verdient geld aan de advertentieopbrengsten van de website dankzij jou artikelen. De beheerders van de website keuren jouw artikelen dan om te checken dat het aan de voorwaarden voldoet.

Ik ben en blijf actief bezig met het schrijven van artikelen over diverse onderwerpen die met thuiswerk te maken hebben. Sommige van die artikelen leggen uitgebreider uit hoe je zelf kan beginnen met het schrijven van artikelen. Ik zou het echt leuk vinden als je die ook gaat lezen. Artikelen schrijven lijkt iets dat misschien klein is maar het is een heel breed iets. Bij het maken van een eigen website maar ook het schrijven van artikelen kom je op een bepaald punt affiliate marketing tegen. De meeste mensen die affiliate marketing tegen komen zijn mensen die 40 artikelen hebben geschreven, 3 euro per dag verdienen en ontevreden zijn over de resultaten en dan gaan Googlen. Het is inderdaad waar dat er heel veel mensen zijn die 40 of 50 artikelen schrijven en 3 euro per dag verdienen en er dan mee ophouden. Bij het schrijven van artikelen is het zo dat je blijvend verdient aan artikelen die je schrijft. Die mensen zien over het hoofd dat zij voor ‘altijd’ 2 euro per dag blijven verdienen dankzij die artikelen en dan toch eens in de zoveel tijd worden uitbetaald. Omdat daar dan echter steeds zoveel maanden tussen zit hebben ze het gevoel dat het niet op schiet. Maar 2 euro per dag in een jaar is een eurootje of 700. Vind jij echt dat jij 700 euro hebt verdiend en het jaar daarna ook en het jaar daarna ook omdat jij 1 keer 40 artikelen hebt geschreven? 2 euro per dag is 60 euro per maand na het schrijven van 40 artikelen. Als je op dit moment op zo’n punt zit dat je er voor je gevoel al best wel wat tijd in hebt gestopt maar nog niet zo veel hebt verdiend, vergeet dan niet wat er gebeurt als jij 400 artikelen hebt geschreven.

mooi parkTsja, daar ben je wel even een half jaar tot een jaar mee bezig. Als jij zonder werk zit dan heb je daar gelukkig alle tijd voor. 20 euro per dag voor de komende aantal jaren is beslist niet vervelend. Er zijn een flink aantal mensen die zo lang hebben doorgeschreven dat zij konden stoppen met werken. Dit zijn geen sprookjes, zit zijn alleen projecten waar je een aantal maanden actief mee bezig mee moet zijn. Andere mensen gaan parttime aan de slag.

 

In de periode dat je artikelen schrijft moet je je ook blijven verdiepen in de materie. De keuze van je onderwerp kan bijvoorbeeld een hele flinke invloed hebben op je inkomsten en voor de mensen die het juist aanpakken kan affiliate marketing nog veel meer opleveren! Op deze website wil ik mensen zo veel mogelijk gaan begeleiden in dat proces.

Bij affiliate marketing moet je denken aan adverteerders die graag hun product of website aan de man willen krijgen. Jij hebt een website, een blog of je schrijft op Foobie en jij bent eventueel best geschikt om de adverteerder daarbij te helpen. Jij schrijft bijvoorbeeld een artikel over een koffiezetapparaat met een linkje erbij en als iemand dan dat koffiezetapparaat koopt via jouw link dan krijg je bijvoorbeeld 5 euro. Je zou dit dan dagelijks voor een heleboel dingen doen. Sommige mensen verdienen hier duizenden euros per week mee.

Ik zal het over al die dingen binnenkort nog eens uitgebreid hebben dus kom vooral binnenkort nog eens terug.

 

 Aanbevolen artikelen

De voor- en nadelen van thuiswerk

Nadelen lijkt veel mensen leuk maar voor je eraan begint moet je goed op de hoogte zijn van zowel de voor- als nadelen.

Wat is Foobie?

Foobie is een website waar je artikelen kunt schrijven en daarvoor betaald krijgt.

Blogs vs Wikipedia

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen het schrijven voor een blog en schrijven voor wikipedia?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 − 3 =