Thuiswerkvacatures.nl

Thuiswerkvacatures.nl is een site waar je allerlei dingen kunt vinden betreft thuiswerk, in mijn ogen is dit één van de betere thuiswerk sites. Vooral goed aan de site is dat deze onafhankelijk is en niet gericht is op het verkopen van een specifiek product of het misleiden van consumenten om geld te verdienen. Verschillende mensen hebben er recensies achtergelaten, je kunt er links naar andere leuke websites vinden en ze hebben tevens een zwarte lijst van thuiswerk sites die mensen oplichten of foutieve informatie voorschotelen aan de bezoekers.

thuiswerkvacatures

De website is tevens in het bezit van het keurmerk thuiswerk. De thuiswerk branches waar je informatie over kunt vinden zijn onder andere: Telefonisch, divers, verkoop & advies, studentenwerk, testpersonen, eigen website of administratief. Maar de informatie is niet alleen beperkt tot thuiswerken, zo kom je er ook onderwerpen als solliciteren, cursussen en zelfs thuiswerk in België tegen.

 

Ten slotte is het ook een van de weinige thuiswerk sites die een indicatie van je inkomen in de verschillende sectoren durft aan te geven, en ook al zijn de schattingen vaak wat breed genomen het is toch een goede indicatie om te kijken wat je gaat verdienen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =