Twitter volgers kopen

Twitter volgers kopen

Je hebt waarschijnlijk veel moeite gestoken in het krijgen van meer volgers op twitter, na tientallen uren volgers vergaren ben je er trots op dat je enkele tientallen of honderden volgers hebt weten te winnen. Vervolgens kom je op de twitter pagina van een concurrent en zie je dat deze tientallen zo niet honderdduizenden volgers heeft, ja, dan zakt de moed je even in de schoenen. Echter is het vaak zo dat deze Twitter accounts de volgers gekocht hebben, om bij te blijven zul je dus meer moeten doen dan maar hopen dat mensen je gaan volgen

 

Waarom Twitter volgers

Het geeft meer kracht aan wat je zegt

Als je enkele tienduizenden volgers hebt zullen je volgers ook sneller aannemen dat dat wat je zegt ook waar is, raadt je dus een goed product aan dan zullen je volgers deze eerder kopen dan wanneer je slechts enkele volgers hebt. Daarbij is het zo dat mensen gelijk een ‘grote indruk’ van je bedrijf, persoon of dienst hebben. Dit komt voornamelijk doordat de meeste mensen er van uitgaan dat je volgers echt zijn en dus denken ze “Heel veel mensen volgen dat bedrijf, dus zullen het wel professionals zijn”.

 

Mensen volgen twitter accounts met veel volgers

Niet alleen zullen ze eerder geloven wat je schrijft maar mensen zullen je ook eerder gaan volgen. Zeg nou zelf, je volgt toch veel eerder iemand met tienduizenden of honderdduizenden volgers dan iemand die er maar een paar heeft? Hierdoor koop je dus een vast aantal volgers maar heeft dit daarbij ook nog het effect dat het aantal volgers doet toenemen.

 

Groter bereik

Met al die volgers heeft je dienst of product een veel groter bereik wat direct of indirect een verhoging van de inkomsten op kan leveren.

 

Waar let ik op bij het kopen van Twitter volgers?

Belangrijk is de kwaliteit van de accounts die je volgen, er zijn veel oplichters op internet die neppe volgers aanbieden, dit zijn vaak tienduizenden accounts die door computers zijn aangemaakt. Het probleem is dat mensen dit vaak wel doorhebben, daarbij ziet Google ook dat de volgers nep zijn en zal deze dus minder waarde hechten aan de links die je plaatst op je Twitter account. Belangrijk is dus dat je echte Twitter volgers koopt, vrijwel altijd als de Twitter volgers ‘echte volgers’ zijn zet een aanbieder dit erbij (Ga dus geen volgers kopen als er niet expliciet bij staat dat dit echte volgers zijn).

 

Waar kan ik veilig en goede Twitter volgers kopen?

Helaas is onze vorige aanbieder gestopt, momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe betrouwbare aanbieder van Twitter volgers. Ondertussen kun je wel ons artikel over het kopen van Facebook likes lezen.

 

Waar ik de volgers voor gebruik:

Dit is mijn methode om de kosten van de twitter volgers eruit te halen. Ik maak een twitter account aan en koop hier de 50.000 volgers voor, vervolgens ga ik dagelijks tweets de wereld in sturen waardoor meer mensen mij gaan volgen. Nu je een actief twitter account met veel volgers hebt kun je online op zoek gaan naar mensen die tegen betaling een tweet willen plaatsen op jouw account, zo kun je prijzen vragen die oplopen van 5 tot wel 50 euro per tweet (hangt af van je aantal volgers).

One Response

  1. J.J. Hemerink

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =